“İNSAN ODAKLI GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığından ayrılarak Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan İdris Alp gazetemizi ziyaret edip Genel Yayın Müdürümüz Serkan Sıdal’a önemli açıklamalar bulundu.Alp açıklamasında, Gölcük’ü gençleştirip, yep yeni kadrolarla hizmet kalitesini yükselteceğiz mesajını verdi ve ayrıca ilk işimiz kent merkezine estetik dokunuşlar yapmak olacak” dedi. 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığından ayrılarak Gölcük Belediye Başkan aday adayı olan İdris Alp gazetemizi ziyaret edip, önemli açıklamalar bulundu. Genel merkez düzeyinde sürecin devam ettiğinin altını çizen Alp, AK Parti’nin kurumsal bir parti olduğunu ve Gölcük için en iyi ve en çok oyu alacak isim kim olacaksa o ismin açıklanacağını bu noktada hiç bir kuşkusunun olmadığını söyledi.

GÖLCÜK’Ü GENÇLEŞTİRİP YEP YENİ KADROLARLA HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ

Ay sonunda adayın açıklanmasını beklediğini belirten Alp, “Biz milletimize hizmet kervanına devam etmek için yola çıktık. Aday adaylığı sürecinin tamamlanıp, adayın açıklanması ile yerel seçim çalışmalarının ivme kazanacağını düşünüyorum. Tabi ki bu noktada yeni projelerde açıklanacak. AK Parti teşkilatlarıyla birlikte her zaman sokaklarda olan, milletin derdini kendisine dert edinmiş bir partidir. Gönül belediyeciliğini sürdüreceğiz. Gölcük’ü gençleştirip, yep yeni kadrolarla hizmet kalitesini yükselteceğiz” ifadesini kullandı.

“ÇARŞI MERKEZİNE ESTETİK DOKUNUŞLAR YAPACAĞIZ”

Her zaman odağımızda halkın beklentileri ve talepleri olacak diyen Alp, “Kamuoyu araştırmalarını yapıp, halkımız ne istiyor ona bakacağız.Kent merkezinde yapacağımız estetik dokunuşlarla çarşının daha da hareketlenmesini sağlayacağız. Gölcük caddelerinde günlük ortalama 25 bin kişilik bir sirkülasyon var. Hep bunu arttırmak hem de ilçe halkının ihtiyaçlarını daha çok çarşımızdan karşılamasını sağlamak zorundayız. İlk etaptaki önceliğimiz bu olacak” şeklinde konuştu.

“İNSAN ODAKLI GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ HEDEFLİYORUZ”

Sonuç olarak ilçemize geçmiş dönemde önemli hizmetler yapıldı, gelecekte dönem de bir çok yeni hizmet hayata geçmeyi bekliyor diyen Alp, her zaman temiz bir kent olacağız. Yapılanların üstüne koyup daha kapsamlı şekilde insanımıza hizmete devam edeceğiz. Gölcük Vizyonu olan, nüfusu oldukça yüksek, Türkiye için önemli bir kent. Bunun bilinciyle çalışmalar yapacağız. İnsan odaklı, gönül belediyeciliğini hedef noktamıza koyacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − 97 =