61 Ayaz Fırını ve Unlu Mamulleri’nden 8. Şubesi açıtı

Gölcük’ün tanınmış ve sevilen iş adamlarından Ahmet Ayaz, 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamullerinin 8’inci şubesini dün düzenlenen törenle Piyalepaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açtı.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Genç iş adamlarından Şahin Akpınar ile birlikte gerçekleşen bu muhteşem açılış törenine Gölcük Müftüsü İlyas Öztel’in yanı sıra MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, CHP İlçe başkanı Fikret Gürel ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, SP Eski İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ile çok sayıda davetli katıldı.

TEMİZLİK VE TİTİZLİĞİN YANI SIRA GÖRSELLİĞE ÖNEM VERİLDİ

Ramazan ayı öncesinde mahallenin ihtiyaçlarını büyük ölçüde giderecek olan iş yerinin konsepti ve çeşitliliği son derece geniş. Ekmek ve pide çeşitlerinden unlu mamullerin yüksek oranda çeşitliliğine önem verilen 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamullerinin 8’inci şubesinde tatlı çeşitleri, yaş ve pasta grubunun yanı sıra Kahvaltı Bar’ının da bulunduğu iş yerinde temizlik ve titizliğin yanı sıra görselliğe de büyük önem verilmiş.

ÖZTEL, “ HER İŞ YERİ YENİ BİR İSTİHDAM ALANI DEMEKTİR”

Açılış öncesinde yapılan konuşmalarında Gölcük Müftüsü İlyas Öztel yaparak Ramazan öncesinde ilçemizin güzel ve adına yakışır bir iş yeriyle buluşmasının memnuniyet edici olduğunu ifade ederek şöyle dedi: “ Bu güzel iş yeri çalışanlarıyla iş yeri sahipleriyle ilçemize bir katma değer getirmiş oldu. Buradan insanlar hem çalışıp para kazanacak hem de alışveriş yapacaklar. Her iş yeri yeni bir istihdam alanı ve zenginlik demektir, gelişim demektir, büyüme demektir. Ahmet Ayaz ve Şahin Akpınar bu güzel müessese ile başarılı bir girişimcilik örneği gösterdiler. Hayırlı uğurlu ve bereketli olsun” dedi.

AYAZ, KENDİ ÜRETİMİ OLAN DEV EKMEĞİ İKRAMDA BULUNDU

Ahmet Ayaz tüm iş yerleri açılışlarında olduğu gibi Piyalepaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde açılışı gerçekleşen 61 Ayaz Ekmek Fırını Un ve Unlu Mamulleri’nde kendi üretimi olan dev ekmeği keserek elleriyle ikramda bulundu. Açılışta ayrıca davetlilere pide, kurabiye, tatlı ikram edildi. Davetli gurubu da bol bol alışveriş yaparak yeni işyerini hayırlı uğurlu ve bereketli olması temennisinde bulundular.

..

.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − 8 =