Narkotik bir faili daha ortaya çıkarttı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelindeki faili meçhul olayların peşine düştü, Narkotik ekipleri bir faili daha ortaya çıkarttı.  

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam ederken 17.01.2018 tarihinde İzmit ilçesi Çayırköy Mahallesinde Cihat Fidan isimli şahsın uyuşturucu maddeye bağlı meydana gelen  ölüm olayı ile ilgili olarak Narkotik birimleri konuyu tekrar incelenmeye başladılar.

Cihat Fidan’ın ölümüne neden olan  uyuşturucu maddesi aldığı ve aracılık yaptığı değerlendirilen G.N. ve G.M.B. isimli şahıslar ile bu şahıslarla irtibatlı olan M.D.Ö. ve B.S. isimli şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. M.D.Ö. isimli şahsın cezaevinde olduğu tespit edilmiş olup G.N. G.M.B. ve B.S. şahıslar ise yakalanarak gözaltına alındılar.

Narkotik ekipleri tarafından B.S. ifadesinin akabinde serbest bırakılırken, G.N. ve G.M.B. isimli şahıslar Kocaeli Adliyesine mevcutlu olarak çıkarıldılar ve G.N. isimli şahıs tutuklanarak Kandıra Cezaevine gönderildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − 49 =