600 DÖNÜMLÜK DEV TESİS 3 HAFTA SONRA AÇILIYOR

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çalışmaların son aşamaya geldiği Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkına çıkarak çalışmaları yerinde inceledi. 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, Gölcük Belediyesi´nin girişimleri sonucunda, turizme açılarak 3 hafta içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çalışmaların son aşamaya geldiği Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkına çıkarak çalışmaları yerinde inceledi. Gölcük´ün şehir merkezinin yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, Gölcük Belediyesi´nin girişimleri sonucunda, turizme açılarak çok yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak.

600 DÖNÜMLÜK ALANI KAPSIYOR

İlçemizin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen ve 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Tepe Tabiat Parkı yapım çalışmaları sona yaklaştı. Bu kapsamda 600 dönümlük alanın 300 dönümlük kısmı, “Erikli Tepe Tabiat Parkı “ olarak hizmet verecek. Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin yapımına başladığı bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini de almış olacak.  Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı yapım çalışmalarını, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman yerinde görerek incelemelerde bulundu.

 3 HAFTA SONRA AÇILIYOR

Yapımı son aşamaya gelen Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat parkının çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ellibeş, “Gölcük Belediyesi Erikli Tepe tabiat parkı alanındayız. Gölcükümüzün ilk tabiat parkının açılışa hazırlanışının son rötuşlarını yapmaktayız. Takriben 63 hektarlık bir alan içerisinde konuşlanan Tabiat Parkımız, hem konaklama anlamında bungalov evleri, piknik alanlarımız, restoranlar, kır kahvemiz, macera parkımız, çadır kamp alanlarımız, spor etkinlikleri alanı ve mescidlerimiz  ile birlikle komple bir sosyal alana dönüştürüyoruz. Allah nasip ederse de 3 hafta sonra açılışını yapacağız, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + = 12