TEMAD 35. Yılını kutladı

TEMAD Gölcük Şubesi Gölcük Anıt Park’ta 35. Yıl dönümlerini sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sundular, ardından da kuruluş pastası kestiler.

TEMAD Gölcük Şubesi Gölcük Anıt Park’ta 35. Kuruluş  Yıl dönümlerini sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunarak başladılar, ardından da Derneğe geçerek burada kuruluş pastası kestiler.

BARIŞ PINAR HAREKATINI DESTEKLİYORUZ

TEMAD Gölcük Şubesi 35. Kuruluş Yıl dönüm kutlamalarına büyük bir katılımla gerçekleştirildi, Atatürk Anıtına Dernek Başkanı Bekir Tülü tarafından çelenk sunumu yapılmasının ardından günün anısına bir konuşma gerçekleştirdi ve Bekir Tülü konuşmasında şunları dile getirdi Tülü “saygıdeğer hanım efendiler, değerli misafirlerimiz, basın mensupları ve üyelerimiz, kuruluşumuzun 35. yılını hep birlikte kutluyoruz, konuşmama başlarken Barış Pınarı Harekatında görev yapan silah arkadaşlarımıza başarılar diliyor şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

ÜYELERİMİZ BİZE GÜÇ VERİYOR

Genel Merkezimizin 17 Ekimi Ankara’ da kutlama kararı gereği Şubeler kutlamalarını bir gün önceye almıştır. 17 Ekim aynı zamanda TEMAD’ın Önderliğinde Uluslararası düzeyde dünya Astsubaylar günü olarak kutlanmaktadır. Derneğimizin kuruluş günü, 17 Ekim Dünya Astsubaylar günü kutlamaları ile ayrı bir anlam kazanmış oldu. Derneğimiz TEMAD siz değerli üyelerimizle birlikte gücüne güç katmakta sizlerle birlikte yaptığımız hak arama mücadelesinde hep beraber başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır.

BÜYÜK BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ

TEMAD Gölcük Şubesi olarak 35 yılda 1800 üye sayısına ulaşan ve 17 üniversite öğrencisine burs veren bir sivil toplum kuruluşu olduk. Yüreği Astsubay sevdası ile atan TEMAD sevdalısı tüm meslektaşlarımızın ve ailelerinin dünya Astsubaylar gününü kutlar, aramızdan ayrılarak ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

PASTA KESİLDİ

Gölcük Anıt Park’ta düzenlenen çelenk sunma töreni sonrasında törene katılan Dernek yönetimi ve üyeleri Dernek binasına geçerek burada 35. Kuruluş yıl dönümü pastasını üyeleriyle birlikte kestiler. HABER: Stajyer İrem SAKAR

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 38 = 43