60 SAATTİR ARANIYORDU

Kandıra’da fındıklığa gitmek için yola çıkan ve bir daha geri dönmeyen 77 yaşındaki Salih Altun, ekipler tarafından 3 gün sonra sağ salim bulundu

Kandıra Ağaçağıl Dereli Mahallesi’nde oturan 77 yaşındaki Salih Altun, üç gün önce fındıklığa gitmek için evden çıktı. Her gün gittiği fındıklıktan dönmeyen Salih Altun’u merak eden yakınları önce kendileri aradı ancak bir ize rastlayamayınca durumu ekiplere bildirdi. Üç gün önce ndarma ekipleri, jandarma arama kurtarma (JAK), jandarma komandoları, AFAD, AKUT, GESOTİM ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri Salih Altun’u aramaya başladı.

 

Telefon da kullanmayan Salih Altun’un bulunması için drone de kullanıldı ancak herhangi bir ize ulaşılamadı. Üç gündür devam eden aramalarda iyi haber bugün geldi. 77 yaşındaki Salih Altun daha önce arama yapılan bölgede yürürken ekipler tarafından bulundu. Sağlık durumu iyi olduğu gözlenen Salih Altun, kontrol amaçlı çağrılan ambulansla KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Salih Altun’un yakınları ise aramaya katılan herkese teşekkür etti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)