5 MAÇTIR YENİLMİYORUZ

2018-2019 futbol sezonuna yeni oluşturulan bir kadro ile başlayan Gölcükspor, üç haftalık kabusun ardından toparlandı. 1461 Trabzon karşısında güzel futbol ve galibiyet sonrası kırmızı şimşekleri iyice umutlandırdı.

3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, ligde oynadığı ilk üç maçta puan alamamıştı. Temsilcimizin kötü günleri geride kaldı. 3.haftanın ardından galibiyetle tanışan temsilcimiz o haftadan beri yenilgi yüzü görmedi. Üst üste oynadığı iki maçtan golsüz beraberlikle ayrılan kırmızı şimşekler, gol yollarındaki sorunu da halletmeye başlayınca puanları toplamaya başladı. Temsilcimiz hafta içi mesaisinde rakibini 2-1 yenerek 3 puana kavuştu.

TEMSİLCİMİZ ÇIKIŞA GEÇTİ

Kaybettiği maçlarda bile oynadığı iyi futbolu skora yansıtamayan temsilcimiz Gölcükspor, skoru da üretmeye başlayınca, galibiyetler gelmeye başladı. Temsilcimiz bu haftayı da galibiyetle kapatarak puanını 9 yaptı ancak alt sıralardan tam anlamıyla kurtulamadı. Kırmızı siyahlı temsilcimiz önümüzdeki hafta sonu deplasmanda Fatsa Belediyespor’un konuğu olacak. Bu karşılaşmada bizim için büyük önem taşıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 57 = 64