4.KATTAN DÜŞEN HASAN YÜREKLERİ DAĞLADI

 

 

 

 

 

 

Gölcük’te bugün çok feci bir olay yaşandı. Şehitler Mahallesi, 403.Sokak, No: 2 Kat: 4 adresinde bulunan apartmanda, Bilal ve Fatma Kanpara’nın ikiz çocuğundan 1.5 yaşındaki Hasan balkondan düşerek vefat etti. Hasan’ın cenazesi bugün ikindi namazı sonrasında Gaziler Camisi’nde kılınacak. 

 

 

 

 

4.KATTAN DÜŞTÜ

Gölcük’te bugün çok feci bir olay yaşandı. İddialara göre balkon kapısı kapalı olmasına rağmen, pencereden balkona geçen minik Hasan, balkonda bulunan koltuktan aşağı sarktığı sıra da, 4.kattan aşağıya düştü. Olayı farkeden aile hemen 112 acil servise feryatlar içinde haber verdi. Minik Hasan’ın düştüğü anda vefat ettiği öğrenildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, Hasan Kanpara’nın dün cenazesi kaldırıldı. İkizi Hüseyin ile Hasan’ı ayıran bu kaza sonrasında Kanpara ailesi çok büyük üzüntü içerisinde kaldı.

CENAZEDE GÖZYAŞI SEL OLDU

Cenazesi dün ikindi namazına muteakip Gaziler camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Ümmiye Köyü Kanparalar Mahallesi aile mezarlığına defnedildi. Cenazede büyük hüzün ve gözyaşı vardı. Gölcük Vizyon Gazetesi olarak ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileriz. Allah sabır versin. Haber: Serkan SIDAL 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 + = 52