Sezer, “Değirmendere yine kültür ve sanatla anılacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere’de kadın kollarının düzenlediği etkinliğe katıldı. Sezer, “Değirmendere’ye hak ettiği değeri göstereceğiz” dedi

 

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, durmak bilmeden seçim çalışmalarınızı aralıksız sürdürüyor. Kentin hemen her köşesinde hemşehrileri ile buluşan ve onların gönüllerini kazanan Sezer, sık sıkta Değirmendere’ye gidiyor. İlçe Kadın Kollarının düzenlediği stant açılışına katılan Aday Sezer’e sevgi seli olurken, Değirmenderelilere kendi eliyle çay dağıttı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

KÜLTÜR VE SANATLA ANILACAK

Aday Ali Yıldırım Sezer Değirmendere’deki etkinlikte yaptığı konuşmada, “Değirmendere’yi eski özlenen günlerine kavuşturacağız ve hak ettiği değeri vereceğiz. Bu Körfez’de bir inci olan Değirmendere sanatla, kültürle ve sportif faaliyetlerle adını tüm Türkiye’ye duyuracak. Ayrıca çok özel projelerle de, trafik sorundan da, sosyal alanlara, kapalı olimpik yüzme havuzundan, Kuruçeşme Marina projesine kadar bir çok projeyi de hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =