3 ayrı evden para çalan hırsız tutuklandı

İzmit’te girdikleri 3 ayrı evden 200 bin lira değerindeki para, ziynet eşyası ve otomobil çalan 4 şüpheliden firari durumdaki olan ve lüks bir rezidansta âlem yaparken yakalanan C. G sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.

3 ayrı evden 200 bin lira değerinde para çaldılar

Abbas ÇAKAR  -Edinilen bilgi ve iddialara göre;27 Mart günü İzmit Kocatepe Mahallesi ve Yeni Mahalle’de meydana gelen 3 ayrı evden hırsızlık olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Evlerden yaklaşık 200 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası i çalan ayrıca bir evden ayrılırken ev sahibine ait otomobili de alan hırsızlar,  polisin yaptığı güvenlik kamerası ve MOBESE kamerası kayıtlarından tespit edildi. Yapılan incelemelerde evlere girerek hırsızlık yapan 4 şüphelinin daha önceden benzer suçlardan sabıka kayıtları bulunan M.H.K., F.Y., A.C.(20) ve C.G.(23) olduklarını belirledi. 30 Nisan tarihinde şüphelilerden M.H.K ve F.Y. adreslerine yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen her iki şüphelide sevk edildiği adli merciiler tarafından tutuklandı.

REZİDANS’DA YAKALANDI

Olayın ardından çalışmalarını devam ettiren Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, firari konumunda bulunan şüphelilerden A.C.’nin Bursa’da başka bir suçtan yakalanarak cezaevine gönderildiğini belirledi.  Hırsızlık olaylarının tek firari şüphelisi C.G.’yi yakalamak için geniş çaplı soruşturmasını sürdüren Kocaeli Polisi,  firari şahısın  İstanbul Maltepe’de lüks bir rezidansta  olduğunu tespit etti.  Rezidansta arkadaşları ile birlikte eğlenerek alem yapan şahıs yakalanarak Kocaeli’ne getirildi.  İşlemleri tamamlanması sonrası adli mercilere sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 1