ELLİBEŞ ZABITA İLE KADIRGA’DA ORUÇ AÇTI

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl Ramazan ayında bir arada olmak, birlik ve beraberliklerini, dayanışmalarını pekiştirmek üzere tertip ettikleri Geleneksel İftar yemeğini Yazlık Kadırga Tesislerinde gerçekleştirdi, Başkan Mehmet Ellibeş’te iftar yemeğine katılarak zabıta ile oruç açtı. 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, her yıl Ramazan ayında bir arada olmak, birlik ve beraberliklerini, dayanışmalarını pekiştirmek üzere tertip ettikleri Geleneksel İftar yemeğini Yazlık Kadırga Tesislerinde gerçekleştirdi. İftar öncesi Gölcük Zabıta Müdürlüğünden emekli olan Zabıta Amiri Hasan Bayram, Zabıta Memurları M. Ali Korkmaz, Nurbay Gümüş, Rahmi Acar’a Başkan Ellibeş bu zamana kadar yapmış oldukları hizmet ve desteklerden dolayı plaket ve saat hediyesinde bulundu. Zabıta Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş onur konuğu olarak teşrif ederken, tüm zabıta personeli de katılım gösterdi.

EMEKLİLERE HAYIRLI ÖMÜRLER DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yapmış olduğu konuşmasında “Zabıta Müdürlüğümüzün geleneksel hale getirmiş olduğu iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yıl aramızda emekli olan dört arkadaşımız var. Her birinden Allah razı olsun emeklerine sağlık, alın terlerine sağlık bizler varsa bütün haklarımızı helal ediyoruz. Hizmet sektöründe sadece yanımızdan ayrıldılar, kardeşlerimiz olarak sürekli gönlümüzde olacaklar. Bundan sonraki yaşantılarında hayırlı ömürler diliyoruz. Çalıştığımız dönemde çalışkanlıklarını, görev azimlerini gördük. Tüm arkadaşlarımıza sağlıklı ömür ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde emeklilik yaşamalarını diliyorum. Ben bu vesile ile dört arkadaşımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlık , sıhhat  mutluluk diliyorum. Zabıta Personelimizin bu birlik ve beraberliğini kutlarım” dedi.

ÇAVUŞ, ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş “Her yıl düzenlediğimiz iftara, bu yılda bizleri kırmayıp teşrif ederek bizi onurlandıran başta Başkanımız Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcılarımıza ve tüm zabıta personellerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, önümüzdeki yılda tekrarını temenni ediyorum. Emekli olan arkadaşlarımıza bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, emekliliklerinin hayırlı ve uğurlu  olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2