23 Nisan Ulusal Egemenlik Kros Yarışları yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Kros Yarışları yapıldı

Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Kros yarışları büyük katılım sağlandı.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen İlkokullar ve Ortaokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında kros yarışları yapıldı.

176 öğrenci 6 kategoride yarıştı

Yarışmaya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Toplam 176 öğrenci katıldığı yarışta öğrenciler 6 kategoride yarıştı. Öğrencilerden dereceye girenlere madalya verildi. Dereceye giren öğrenciler.

Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında düzenlenen 23 Nisan Kros yarışlarının sonrasında ödül töreni öncesinde Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı kısa konuşmasında şunları dile getirdi “Çocuklar bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yarışlar düzenleniyor yani sizler için 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Ulu Önder Atatürk siz çocukların bayramı ilan etmiştir sizler de bunun en iyi bir şekilde ilerilere taşıyacaksınız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramını kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Öğrenciler kıyasıya yarıştı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Gölcük’te Öğrenci Olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen İlkokullar ve Ortaokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı etkinliklerinde “23 Nisan Ulusal Egemenlik Koşusu düzenlendi 6 kategoride düzenlenen kros yarışlarına 22 okuldan 176 öğrenci katılarak kıyasıya yarıştılar.

Ortaokul Yıldız Kızlar kategorisi

1-Feyza Şahiner

2-Rana Yükselen

3-Seher Asiye Aksoy

4-Buse Çetin

Ortaokul Yıldız Erkekler Kategorisi

1-Buğra Tan

2-Yiğit Azat Akıcı

3-Taha Hoyur

4-Ömer Faruk Çevik

Orta Okullar Küçük Kızlar Kategorisi

1-Cemre Albayrak

2-Eylül Albayrak

3-Cemre Tan

4-Esila Kısa

Ortaokul Küçük Erkekler Kategorisi

1-Ali Taha Büyükersoy

2-Muhammet Yiğit Yazar

3-Aydın Efe

4-Emirhan Karaca

İlkokul Minik Kızlar Kategorisi

1-Elif Sena Akduman

2-Beren Çınar

3-Kevser Öztürk

4-Zümre Ceylan

İlkokul Minik Erkekler Kategorisi

1-Ali Efe Ece

2-İbrahim Balta

3-Berat Öncel

4-Ömer Kaan Günay dereceye girenlerin madalyalarını törene katılan protokol tarafından verildi. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 56 =