Saffet Sancaklı Gölcük Teşkilatına ziyaret etti

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Kocaeli’ndeki 12 İlçe Teşkilatlarını ziyaretine başladı ve dün Gölcük İlçe Teşkilatına ziyaret etti.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı Kocaeli’ndeki 12 İlçe Teşkilatlarını ziyaretine başladı ve dün Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Milletvekili Saffet Sancaklı’nın ziyaretinde MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimi MHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri kapıda karşıladılar, daha sonra parti binasına geçerek burada parti teşkilatıyla bir araya geldi.

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır  “Değerli Milletvekilim İlçemize hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı Çakır sevgili Milletvekilimizin Kocaeli’ndeki İlçe Teşkilatlarına ziyarete başlamıştır bugünde bizlere ziyaretine gelmiştir kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı şunları dile getirdi Sancaklı “Pandemi sürecek çok uzun sürdü bu nedenle parti teşkilatlarımız da durmuştu bundan dolayı da biraz uzak kaldık ve şimdi kontrollü bir şekilde açılmaya başladı bundan sonra daha rahat bir şekilde teşkilatlarımızla birlikte olup sorunları fikir alışverişinde bulunarak gerekli çözümleri yapacağız, yaptığımız planlama ile Kocaeli’ndeki teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

SEÇİMLER 2023 HAZİRANDA YAPILACAK

Sancaklı’nın konuşmasından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı, Muhalefetin erken seçim ile ilgili konuşmalarına ise Sancaklı Türkiye’de muhalefet dile getiriyor ama hem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, hem de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan zamanında yapılacağını söylüyorlar seçimler 2023 Haziran ayında olacak inşallah” dedi.

KOCAELİSPOR’U SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Kocaelispor’un eski bir futbolcusu olarak da Kocaelispor 1 lige çıktı sevindik ama Kocaelispor’un esas yeri süper ligdir, inşallah bu sene de şampiyon olarak süper lige çıkmasını hepimiz görmek istiyoruz, Kocaelispor’un yeri ise orasıdır, tabi Kocaelispor zor günler geçirdi amatöre kadar düştü yavaş yavaş toparlandı ve finalde de Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi, bende karşılaşmayı izlemek üzere maça gittim Kocaelispor’a destek olmak için oradaydık ve orada eski günlerimize gittik ve gururlandık inşallah bu sene de şampiyon olup süper ligde görmek istiyoruz Koacaelispor’u” dedi. Daha sonra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı partililerle bir arada sohbet ettikten sonra Karamürsel İlçe Teşkilatına ziyarete geçtiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − = 74