18 BRANŞTA 1400 KURSİYER EĞİTİM GÖRÜYOR

Gölcük Belediyesi bünyesinde kurulan meslek edindirme kurslarında 15 merkezde 67 farklı kurs merkezinde, 18 branşta 1400 kursiyere uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.

 

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Gölcük Meslek Edindirme Kursları başladı. Kurslar Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü bünyesinde ve Gölmek çatısı altında 15 merkezde 18 branşta veriliyor. Vatandaşlarımız tarafından böylesine yoğun ilgi gören kurslar Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi başta olmak üzere, Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlıkta 15 merkez ve 67 farklı kurs merkezinde, 18 branşta 1400 kursiyeri ile birlikte Gölcük Meslek Edindirme Kursları, diğer bir deyişle Gölmek çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor.

HANGİ KURSLAR VAR

Bu çalışmalarla birlikte ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, sosyal ve kültürel yönden desteklemelerle birlikte birçok açıdan gelişim imkanı oluşturulmakta ve istihdam imkanı sağlanmasına yardımcı olunmaktadır. Vatandaşlarımıza boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlıkları kazandırılarak, yeteneklerini geliştirme ve sergileme imkanı da sağlanmaktadır. Gölmek kursları, Kırkyama, Makine Nakışı, Saçaklama, El Sanatları, Örgü, İğne Oyası, Mefruşat, El Nakışı, Kuran-ı Kerim, Giyim, Cilt Bakımı, Resim, Gemi Maketi, Pasta Yapımı, Aerobik-Step, Ebru, Seramik-Cam, Tiyatro, Çini, Hüsn-ü Hat, Tezhip, Koro(TSM), Koro(THM) ve Çocuk Korosu branşlarında uzman eğitmenler tarafından ve belirlenen programlar dahilinde büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştiriliyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 14 = 23