25 YIL SONRA VEDA EDİYOR

 

 

 

Beyefendi kişiliği, çalışkanlığı ve davranışları ile gönüllere adeta taht kurmuş bir isim. 25 yıl sonra emekliliğe ayrılıyor. Evet Nüfus Müdürümüz Ersin Aydın’dan bahsediyorum. Aydın geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret edip, 01 Ekim 2018 tarihinde resmi olarak emekliliğe ayrıldığını söyledi.

 

 

Tam 44 yıllık memuriyetinin 25 yılını Gölcük’te geçirdi. İlçemizde yaşayıpta ismini her halde bilmiyen yoktur. Beyefendi kişiliği, çalışkanlığı ve davranışları ile gönüllere adeta taht kurmuş bir isim. Şimdi artık emekliliğe ayrılıyor. Evet Nüfus Müdürümüz Ersin Aydın’dan bahsediyorum. Aydın geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret edip, 01 Ekim 2018 tarihinde resmi olarak emekliliğe ayrıldığını söyledi.

 

GÖLCÜK BİZİM KADERİMİZ OLMUŞ

Emeklilik sonrası hayatını da ilçemizde geçireceğini belirten Aydın, “Gölcük bizim kaderimiz olmuş. Burada depremi geçirdik. Yaşadığımız o günleri unutmak hafızalardan silmek mümkün değil. Çok iyi dostluklarım oldu. Şimdi artık dinlenme zamanı. Kolay değil tam 25 sene. Zaman geçip gidiyor. Ben tüm Gölcük halkına, sizlere, çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Nüfus müdürlüğünde olmasa bile ilçe sokaklarında birelikteliğimiz devam edecek” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − = 50