13 YAŞINDAKİ GÖLCÜKLÜ MELEK 15 GÜNDÜR KAYIP

 

 

Gölcük bir kayıp vakası ile daha karşı karşıya. 13 yaşındaki Melek Dinç 15 gündür ortalıklarda yok. Arkadaşıma gidiyorum diye evinden çıkan Melek’in geçtiğimiz gün haber yaptığımız 15 gündür ortada olmayan 21 yaşındali Tuğçe Savcu ile birlikte kaçtığı düşünülüyor.

 

 

 

 

Gölcük bir evden kaçma olayıyla daha karşı karşıya. Piyalepaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, 590’ıncı sokakta oturan, Murat – Tekmile Dinç çiftinin kızları 13 yaşındaki Melek Dinç 15 gündür kayıp. Annesine ben arkadaşıma gidiyorum diye evden çıkan Melek, telefonunu da kapatarak adeta sırra kadem bastı. Aile panik içinde kızlarını ararken, polise de gerekli bilgi verildi ve her yerde aranıyor.

TUĞÇE SAVCU İLE GİTMİŞ OLABİLİR

Melek’in kardeşi Damla Nur ile yaptığımız görüşme de çarpıcı açıklamalar yaptı. Damla Dur şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde kaybolduğu noktasında Kocaeli basınında haberi çıkan Tuğçe Savcu yıllardır arkadaşım. Ailecek görüşüyoruz. Kız kardeşimde onunla çok samimi. Ben kardeşimin onunla birlikte gitmiş olabileceğini düşünüyorum. Yakın bir yerde de olabilirler, görenler  “0 553 461 09 49” nolu telefondan lütfen bana ulaşsınlar. Melek’in çok merak ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 + = 77