AK PARTİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI SEYMEN, MUHALEFETE YÜKLENDİ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen, açıklamasında ilk olarak şehitlerimize andı.

Geçtiğimiz hafta aldığımız şehit haberi bizleri derinden üzdü. İlçemizde de görev yapan, 13 Ağustos tarihinde Körfez ilçesinde askeri personeli taşıyan aracın trafik kazası yapması sonucu yaralanan Jandarma Onbaşı Orkun EYİCE, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehadet mertebesine ulaştı. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Milletimizin başı sağ olsun. Ayrıca 6-8 Ekim olayları esnasında, evinden kurban eti dağıtmak için çıktığı sırada, bölücü terör örgütü mensupları ve sempatizanları tarafından şehit edilen Yasin BÖRÜ kardeşimizi ve arkadaşlarını rahmetle yad ediyorum.

TÜRKİYE TÜM İMKANLARI İLE KARDEŞLERİNİN YANINDA

Kardeş Azerbaycan’ın haklı mücadelesi, işgal edilen topraklarını geri alma girişimlerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Batı’dan beklediği desteği alamayan Ermenistan iyice köşeye sıkışmış durumda. Öyle şuurlarını kaybettiler ki Azerbaycan’ın sivil yerleşim yerlerine bombalarla saldırıyorlar. Suçluluk psikolojisi ile hareket ediyor ve ne yapacaklarını bilemiyorlar. Azerbaycanın Karabağ’a özgürlük operasyonu, Ermenistan şımarıklığının sonu olacak. İnşallah Dağlık Karabağ öz topraklarına, Azerbaycan’a kavuşacak ve tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın İHA’larla, SİHA’larla, sahada ve masada öz kardeşinin yanından nasıl durduğunu yazacak. Geçmişte bir helikopter bile göndermeyen iktidar ile Ak Parti iktidarının tüm imkanlarıyla haklının yanında, kardeşinin yanında olma mücadelesini halkımızın takdirine bırakıyorum.


ANA MUHALEFETİN GENEL BAŞKANI GÖZLERİNİ SIMSIKI KAPATMAYI SÜRDÜRÜYOR!

Geride bıraktığımız hafta Türkiye’nin dış politika’da yine etkin roller üstlendiği süreçlere şahitlik etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Kuveyt ve Katar’a giderek temaslarda bulundu. Ayrıca 1974 yılında kapatılan coğrafyamızın en güzide bölgelerinden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırlarında yer alan ‘’Kapalı Maraş’’ bölgesi halka açıldı. Ayasofya’nın ardından zincir vurulan bir önemli bölge daha zincirlerinden kurtulmuş oldu. Malumunuz, Ak Parti iktidarının azmi ve kararlı çalışmalarıyla, coğrafyanın en güzide milleti olarak kabuklarımızı kırdığımız tüm çevrelerce dile getiriliyor. Ana muhalefetin Genel Başkanı tüm bu olanlar karşısında gözlerini iki eliyle sımsıkı kapatmayı sürdürüyor. Bir de üstüne yıllardır hızına yetişmeye çalışıp ancak gölgesine bile yetişemediği Sayın Cumhurbaşkanımız’ın, Katar ziyareti sırasında para için ‘’eğildiğini’’ ifade ediyor. Kişi kendinden bilir işi. Yıllarca IMF’nın kapılarında yatan, Kocaeli’nin yarısı kadar nüfusa sahip Lüksemburg’tan para dilenen bir gelenekten gelen Sayın Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sadece rüku’da eğildiğini en yakın bilenlerden olarak kendini inkar ediyor. Bizim çok fazla bir şey söylememize gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu sığ zihniyetin takdirini yüce halkımız sandıkta veriyor.
İç ve Dış politikada ülkemizi sekteye uğratmaya çalışanlara karşı mücadelemiz devam ederken Ak Parti kadroları vatandaşa hizmetine devam ediyor.

 

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Geçtiğimiz hafta ilçemizin tanıtımı ve kültürel farkındalık adına güzel gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım SEZER’in girişimleriyle patenti alınan Nüzhetiye (Döşeme) Bebeği el emeği ürünleri TRT Haber televizyon kanalında kendine yer buldu. Donanma Kenti Gölcük’ümüze kültürel anlamda da ülkemize tanıtma çalışmalarına çok değer veriyoruz. Bunun yanında Ulaşlı’dan Yazlık ’a kadar tüm ilçemize hizmetler de devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla Yukarı Ulaşlı’daki köprüden Balaban’a kadar yaklaşık 2.5 km’lik yolun ‘’beton yol’’ olarak yapılması işlemine başlandı. Ayrıca Yukarı Ulaşlı’dan Çele Bahçeler arasındaki yaklaşık 3 km’lik yolun da; genişletme, temizleme ve stabilize serimi çalışmasına başlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

İLK GÜNKÜ AŞKLA VATANDAŞLARIMIZLA OLMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

Bizler de Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak teşkilat çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl Başkanımız Sayın Mehmet ELLİBEŞ’in de ifade ettiği gibi Ak Parti Kocaeli Teşkilatları adeta koşuyor. Bir yandan üye çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken diğer yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor ve biz de yeni yönetim kurulumuzu tanıtmak amaçlı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vaktini ayırıp bizleri ziyaret eden tüm dava arkadaşlarımıza, ilçemizin değerli STK’larına, kamu temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her bir yönetim organının, kamu kuruluşunun ortak gayesi halka hizmet, kaliteli hizmet. Bizler de bu doğrultuda hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Mahalle Teşkilatlarımız ilk günkü aşkla vatandaşlarımızla hemhal olmayı sürdürüyorlar. Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizin’de desteğiyle Ak Parti Gölcük Teşkilatı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız’ın meşhur çalışma azmine yakışır bir şekilde halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

Sözlerime son verirken pandemi sürecinde hem psikolojik hem fiziksel açıdan iyiden iyiye yorulan sağlık çalışanlarımıza destek olmak için, sağlığımız ve sevdiklerimiz için; Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına vatandaşlarımızın riayet etmesini istirham ediyor, tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 8