13 MAYIS SEÇİMİ ÖNCESİNDE GÖLCÜK’TE ÖNEMLİ BULUŞMA

 

 

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği başkanlığı için 13 Mayıs Pazar günü büyük bir seçim yaşanacak. Bu seçim öncesinde Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve ilçemizdeki üç odanın başkanı, 37 delegenin 30’u ile birllikte Kadir Durmuş ve ekibini Mavi Torik Restaurant’ta ağırladı.

 

 

 

 

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği başkanlığı için 13 Mayıs Pazar günü büyük bir seçim yaşanacak. Bu seçimin en büyük favorisi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş. Durmuş’a ilçemizden de büyük destek var. Bu desteği göstermek için Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kadir Durmuş, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve ekibini Mavi Torik Restaurant’ta ağırladı.

YEMEĞE ÜÇ ODA BAŞKANI KATILDI

Bu destek yemeğine Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül ve yönetimi , Gölcük Bakkallar Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin ve yönetimi, Gölcük Pazarcılar Odası yönetimi ile OSGB’ler Dernek Başkanı Hasan Basri Artvinli ile birlikte esnaf odası yöneticileri, ilçemizdeki 37 delegenin 30’u katıldı. Kocaman’ın Durmuş’un yönetim listesinde yer alacağı ve seçim kazanıldığı takdir de önemli bir görev verileceği öğrenildi.

“KADİR DURMUŞ’A KEFİLİM”

Kocaman yaptığı konuşmada, “Davetime katıldığınız için öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum. Birlik başkanlığına aday olan Kadir Durmuş başkanımızı tanımanızı istedim. Benim yıllardır tanıdığım ve birlikte çalıştığım mesai arkadaşım aday olması beni çok memnun etti. Sevgili Başkan adayımız Kadir Durmuş’a kefilim, yolu açık olsun. Her zaman yanında ve destekçisiyim” dedi.

“KOCAMANLA BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Kadir Durmuş ise yaptığı konuşmada öncelikle Kocaman ve oda başkanlarına teşekkür etti. Durmuş ayrıca, “Böylesine nezih bir ortamda bana kendimi tanıtma fırsatı verdiği için öncelikle sevgili dostum Necmi Başkana ve ekibine teşekkür ederim. Gerçi yıllardır birlikte çalıştığım, tanıdığım yakın dostlarım aranızda olmasına rağmen, yine de böylesine güzel bir atmosferde, güzel bir mekanda Gölcüklüler tarafından ağırlanmaktan onur duydum. Gölcüklü dostların desteklerinden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah Başkan Necmi Kocamanla birlikte güzel projelere imza atacağız. Esnafımız kazanacak” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 + = 90