Gölcük Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı, bugün Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in Başkanlığında gerçekleştirildi. Bugün yapılan Mayıs Ayı toplantısına, CHP’li ve İYİ Partili ilçe başkanları ve yönetcilerinin katılması, “Millet İttifakı tam kadro mecliste” dedirtirken, AK Parti’nin, 3 Meclis Üyesi; Ertuğrul Eren, Berna Abiş ve Savaş Toprak, izinli oldukları için katılım göstermediler.

MİLLET İTTİFAKİ TAM KADRO MECLİSTE
Gölcük Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, gündem maddelerinden ziyade, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı meclis üyelerinin yanı sıra, CHP’li ve İYİ Partili ilçe başkanları ve yönetcilerinin katılması, “Millet İttifakı tam kadro mecliste” yorumlarına neden oldu. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında yapılan toplantıya, izinli oldukları için Cumhur İttifakı üyeleri, Berna Abiş, Ertuğrul Eren ve Savaş Toprak katılmadı. Meclis toplantısını ayrıca, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi üyelerinin katılması, meclis salonununa adeta renk kattı.

TÜM MADDELER OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Saygı Duruşu ile başlayan Mayıs ayı meclis toplantısında, toplam 6 gündem maddesi vardı. Başta Rahvan At Yarışları Ödül miktarları olmak üzere, tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi ve komisyonlara havale edildi. Mayıs Ayı Meclis toplantısına, CHP’li üyelerin dilek ve temenniler bölümündeki soruları damga vurdu. CHP’li meclis üyesi Özgür Yılmaz, Gölcük Belediyesi’nin resmi internet sitesinin yenilenmesi ve daha aktif olmasını, Belediyesinin dış cephe temizliği, Belediye tarafından sivil, toplum kuruluşlarına verilen desteklerin ayrım yapılmadan, adaletli bir şekilde verilmesini istedi.

10 İÇİNDE TRAFİĞE AÇILIYOR
CHP!li Yılmaz’dan sonra söz alan, CHP Grup Başkanı Pınar Naak ise Yüzbaşılar Köprülü Kavşağının ne zaman biteceğini ve yapımı devam Devlet Hastanesi’nin ne zaman biteceğni sordu. Belediye ve Meclis Başkanı Sezer, Köprülü kavşağın viyadük kısmının 10 gün içinde tamamen trafiğe açılacağını, yan yollar ile birlikte Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın mayıs ayı sonuna kadar sorunsuz bir şekilde biteceğini ve trafiğe açılacağının müjdesini verdi. Yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesinin 720 gün içinde bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − 32 =