ZEKERİYA SAVAŞ’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Gölcük eski Belediye Başkanı Zekeriya Savaş, kalabalık bir grupla ilçe binasına gelerek Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Tam anlamıyla gövde gösterisi yapan Savaş’a ilgi büyük olurken, “Gölcük’e hizmet için yola çıktım” dedi.

AK Parti Gölcük’te başvurular tüm hızıyla sürüyor. Süreç 16 Kasım’a uzatılsa da bugün son gün olması münasebetiyle bir çok isim sırayla başvurularını yapıyor. Son olarakta büyük bir kalabalıkla ilçe binasına gelen 1984-89 arası Gölcük Belediye Başkanı olan Zekeriya Savaş Mart 2019 seçimleri için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Savaş’ın başvurusu esnasında parti binası gelen kişileri almadı. Savaş, Başkan yardımcıları Mustafa Alkan, İbrahim Ulufer ve Çetin Seymen’e belgelerini teslim etti.

GÖLCÜK’E HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM

Bugün için 6.cı başvurusuyu yapan Savaş yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Gölcük’e Belediye Başkanı olmak için ilk adım olan aday adaylığı başvurumu yapmak için ilçe binamıza geldik. Bugün başvurumuzu yaptıktan sonrasında da partimiz bize teveccü gösterdiği takdirde de Gölcük’e hizmet etmeye çalışacağım. Çoğunuz biliyorsunuz, aramızda gençler var onlar bilmeye bilirler, 1984-89 döneminde Gölcük Belediye Başkanı olarak görev yapmıştım. O zaman göreve geldiğimizde 27 yaşındaydım. 30 yıl geçti. 30 yıl içinde bir çok görevlerden bulunduk. Son olarak 14 yıldır Ankara’da Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda Yapı İşleri Daire Başkanlığı yaptım. 2011’den bugüne de Aile Bakanlığında Bakan Müşaviri olarak görev yaptım. İnşAllah partimiz bize görev verirse bugüne kadar yapılan hizmetlerin yeni hizmetler acıbadem papim net koymak için hem belediyecilik tecrübemizlen, hem de devlet tecrübemizlen sizlerle birlikte dostlarımızla, partide görevli arkadaşlarımızla Gölcük’e hizmet edeceğiz. Hakkımızda hayırlı diyoruz. Sizlere de buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Konuşma sonrasında çekilen toplu fotoğraf ile adaylık başvurusu tamamlandı. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 + = 67