YÜZDE 10 KAMPANYASINA GÖLCÜK’TEN DESTEK GELDİ

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın bugün açıkladığı tüm firmalardan yüzde 10’luk indirim bekliyoruz açıklamasına Gölcük’ten destek geldi. Doğan Hafriyat’ın Sahibi Eyüp Doğan tüm hafriyat ve yıkım işlerinde bundan sonra yüzde 10 indirim yapacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda enflasyonla mücadele kapsamında firmaların yüzde 10 indirim yaparak ülke geleninde bir kampanya düzenlediklerini açıkladı. Gölcük’ten iş adamları ve esnaflardan kampanyaya destek açıklamaları gelmeye başladı. Bu firmaların ilki de Doğan Hafriyat’ın Sahibi Eyüp Doğan oldu.

HAFRİYAT VE YIKIM İŞLERİNDE İNDİRİM

Doğan bundan sonra yapacağı tüm hafriyat ve yıkım işlerinde %10’luk bir indirim uygulayacağını bildirdi. Türkiye’nin önemli bir virajdan döndüğü ve dış güçlerin ekonomik saldırısı ile karşı karşıya olduğunu belirten Doğan bu durumdan kurtulmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekir” dedi. Bakalım ileri ki günlerde kampanyaya yeni destekler ilçemizden de gelecek mi? Haber: Serkan SIDAL

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 72 = 80