PREMİUMDENT SİZİ GÜLÜMSETECEK

Diş Hekimleri  Ali Akçay ve Selma Akçay  kentimize ve Kocaeli’ye büyük bir yatırım yaparak, Premiumdent’i kurdular . Turkuaz Dişevi ve 20 yıllık mesleki tecrübelerini bu kurumla taçlandırdılar.

Premiumdent Ağız ve Diş Sağlığı; “her alanda her gün uzman” diş hekimi kadrosu ve yaptığı son teknolojik yatırımla bölgeye diş sağlığı hizmetini haftaiçi 09:00-19:00 cumartesi 09:00-18:00 arası sunmaktadır. Hizmet sunulan uzmanlık alanları ve kadrosunu; Protez ve Gülüş Tasarımı Uzmanı Dr. Recep UZGUR, Kanal Tedavisi ve Restoratif Diş Tedavisi ( CADCAM) Uzmanı Dr. Hakan ÇOLAK, Çocuk Diş Hekimi Dr. Uğur TOKAY, Diş Eti Hastalıkları Uzmanı Dr. Glşah TATAR, Ortodonti Uzmanı Dr. Tuğba ÇOLAK, Çene Cerrahi Uzmanı Dr. Pınar ÇELİK TOPÇU ve Estetik Diş Hekimi Fatı BALIK DAĞKIRAN’la güçlendirdi.

PREMİUMDENT’İN MİSYONU

Sunduğumuz tüm branşlarda, diş sağlığı ve estetiği alanında gelinen en üst seviyede; güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, insan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, nitelikli ve uzman diş hekimi kadrosu ile yenilikçi, kendini sürekli geliştiren öncü bir kuruluş olarak hastalarımızın yaşam kalitesini ve konforunu yükseltmektir.

YENİ KONSEPTTE SUNULAN BAŞLICA TEDAVİLER

Dijital Gülüş Tasarımı

Öncelikle bu konuyla ilgili bilgi vermeden önce bir müjde verebilirim. Artık Gülüş Tasarımı için Nişantaşı’na gitmenize gerek kalmadı.

Çünkü bu hizmet çok yakınınızda

Her bireyin kendine özgü yüz özlelikleri, mizacı ve karakteristik yapısı vardır. Kişiyi görsel anlamda tanımlayan en önemli unsurlardan biri kuşkusuz dişlerimizdir. Dijital Gülüş Tasarımı ile bütün ayrıntılar dijital ortama aktarılarak ve  özel yazılımlarla kişiye özgü olabilecek en uygun tasarım planlanır.

Dijital Gülüş Tasarımı, estetik diş hekimliğinde çok önemli bir yere sahip olup hasta-hekim iletişimini premium düzeye taşıyan bir protokoldür aslında. Hastanın garantisi gibi… Çünkü hasta, tasarlananı dijital ortamda görüyor, onaylaması halinde o diş  tasarımı uygulanıyor.

Bu uygulamanın amacı, hem hasta tedavi etmek hem de estetik bir görüntü ile hayat konforunu arttırmak. Ağız ve Diş sağlığınızla ilgili bilgi almak ve rahat bir gülümseme için Premiumdent’e mutlaka uğrayın.

Hipnoz Yöntemiyle Tedavi

Diş Hekimi Selma AKÇAY tarafından uygulanan hipnoz yöntemiyle; diş tedavi korkusu (fobi) olan hastaların, psikolojik telkinlerle ve ilaç (sakinleştirici) kullanmadan konforlu bir şekilde diş tedavisi tamamlanmaktadır.

Size bahsetmek istediğim teknoloji ise CAD/CAM

Cad/Cam Nedir?

Kemile anlamı” bilgisayr destekli dizayn ve bilgisayar destekli üretim” demektir.

Bu teknoloji sayesinde, Dijital Diş Hekimliği Çağı başlamıştır diyebilirim. Gelişen teklonoloji; diş hekimlerine geleneklsel yöntemleri bıraktırarak yüksek kalitede, hızlı tedavi yapma imkanını bizlere sunmaktadır. Ayrıca bu teknoloji hem diş hekimlerine hem hastalara çok büyük kolaylık sağlıyor.

Tedaviler; farklı günlerde çoklu seanstan aynı günde 1-2 seansla tamamlanma hızına ulaşıyor.

Bu teknolojiyle; günlerce haftalarca sürecek dolgu, kanal tedavileriniz, protezleriniz aynı günde tamamlanıyor. Hastalar, mutlu bir şekilde Premiumdent’ten uğurlanıyor. Zaman açısından büyük bir tasarruf sağlıyor.

Ayrıca, bulantı refleksine yol açan macun ve hamur kıvamındaki maddeler yerine kamera ile diş ölçüsü alınıyor.

Premiumdentiçin en önemli kural ise;

Hasta, diş hekiminin yanından ayrılırken mutlu-memnun bir şekilde çıkmalı. Hastanın ağız ve diş şikayetleri; dikkatle dinlenmeli, hastanın verdiği bilgilere çok önem verilmeli. Bununla birlikte sterilizasyon ve dezenfeksiyon, ağız ve diş sağlığı için oldukça önemli bir konu. Özellikle çapraz enfeksiyon denilen hastadan hastaya enfeksiyon geçişini engellemek için Poliklinik ve aletler sürekli dezenfekte edilmektedir.

Hastaların tedavi süreci ve tedavi sonrası memnuniyet oranı, Premiumdent için en önemli husutur.

Hastaların tedavilerinde, tedavinin başından sonuna kadar bütün süreçler çok önemli. Premium yazılımla; hastaların memnuniyet oranları, sms veya maillerle puanlama sonucu görülmektedir. Hastalardan geri dönüşler; anketlerle, şikayet ve memnuniyet dereceleri belirleniyor. Bu da başarıyı getiriyor.

Başarının başka bir sırrı ise,

Premiumdent, hastalarını kendi ailelerinden biri olarak görüyor. Yani hasta koltuğuna oturulduğunda kendilerine nasıl davranılmasını istiyorsa hastalarına o (empati) şekilde yaklaşıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =