YUSUF KARA YENİDEN BAŞKAN

Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kavaklı’da bulunan Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin kongresinde mevcut başkan Yusuf Kara üyelerin oybirliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

YENİDEN SEÇİLDİ

Kongreye Dernek Üyeleri ve davetliler katılım sağladı. Kongrede Divan Başkanlığı’na Atilla Kaplan, Divan Katip Üyeliklerine Ömer Albayrak ve Cevdet Aslan seçildi. Kongrede derneğin; Denetim, Faaliyet ve Mali Bilançoları okundu ve her 3’ü de ayrı ayrı ibra edildi. Daha sonra Yusuf Kara Dernek Başkanlığı’na yeniden seçildi.

BENİ BİR DÖNEM DAHA BU GÖREVE LAYIK GÖREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Gölcük Muş Dağarası Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na yeniden seçilen Yusuf Kara, ‘Beni bu göreve bir dönem daha layık gören siz değerli yönetimime teveccühünüz için çok teşekkür ediyorum. Bugün Seçimli Genel Kurulumumuza katılım sağlayarak, bizleri yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun. Bizim amacımız doğduğumuz yer alan Muş’umuzun kültürünü Gölcük’te tanıtmak ve bu kültürü yaşatmaktır. Görevimiz boyunca da gerek yaptığımız çalışmalarla gerekse etkinliklerimizle bunu yansıttığımıza inanıyorum. Yeni dönemimizde de Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürecek, bizden beklediğiniz çalışmaları ortaya koyacağız. Kongremizin derneğimize hayırlara vesile olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu. Kongre sonunda Başkan Kara ve Yönetimi tarafından vefat eden Dernek Üyeleri ve yakınlarına ithafen Kur’an-ı Kerim okutarak, misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Başkan Yusuf Kara’nın Yönetiminde;

Yönetim Kurulu Asil; Çetin Albayrak, Hasan Aktaş, Selahattin Yılmaz, Ömer Demir.

Yönetim Kurulu Yedek; Enes Taşçı, İsmail Korkmaz, Medeni Çalik, Şenol Taştan, Yakup Kaplan.

Denetim Kurulu Asil Üye; Serhat Taşçı, Ömer Albayrak, Cevdet Aslan

Denetim Kurulu Yedek Üye; Salih Er, Vahit Aktaş, Hüseyin Demir

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =