YÜRÜYEMİYORLAR AMA UÇTULAR

Gölcük Engelliler Derneği yine bir yapılması gerçekleştirerek Yamaç Paraşütü yaparak, büyük bir başarıya daha imza attılar. Marmara Bölgesi’nde ilk olarak Gölcük Engelliler Derneği üyelerinin gerçekleştirdiği yamaç paraşütü oldukça eğlenceli ve heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

Özel eğitmen eşliğinde yamaç paraşütü keyfini yaşadılar

Kocaeli Hava Sporları Derneğinin özel daveti üzerine Kartepe Belediyesi Yamaç Paraşütü Kalkış Rampasında yamaç paraşütü yapan Gölcük Engelliler Derneği üyeleri unutulmaz bir gün geçirdiler. Özel eğitmen eşliğinde yamaç paraşütü yapma fırsatı yakalayan Burakcan Akın, yamaç paraşütünden büyük keyif aldığını ve en kısa zamanda yeniden yamaç paraşütü yapmak istediğini ifade etti.

Bat, ‘Marmara’nın en aktif derneği olduğumuzu bir kez daha ispatladık’

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat gerçekleştirdikler etkinlik hakkında bilgi verdi. Bat yaptığı açıklamada, “Kocaeli Hava Sporları Derneği engelli bireylerle yamaç paraşütü yapmak için Marmara genelinde araştırma yapmışlar ve en aktif dernek olarak Gölcük Engelliler Derneği olduğunu belirledikten sonra bizler yamaç paraşütü yapmak için davet ettiler. Yani Marmara Bölgesinde yine bir ilki Gölcük Engelliler Derneği olarak gerçekleştirdik. İlk etapta 7 engelli bireyimiz ile  Kocaeli Hava Sporları Derneği’nin daveti üzerine katılım sağladık. Yamaç paraşütü sınırı 90 kilo olduğu için katılım sağlayacak engellilerimizi ona göre seçtik. Yamaç paraşütü yapan Burakcan Akın, çok keyif aldığını ve en kısa zamanda yeniden denemek istediğini söyledi. Yamaç paraşütü etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek” dedi.

‘Bölgemize bir ilki daha yaşatıyoruz’

Bat sözlerinin devamında, “ Kartepe Belediyesi’nin Yamaç Paraşütü Kalkış Rampasında gerçekleştirdiğimiz etkinlikte yamaç paraşütü yapan engellilerimiz 1600 metre yüksekten 17 dakikaya Arslanbey semalarına iniş yaptılar. Bize böyle güzel bir etkinliğe davet eden Kocaeli Hava Sporları Derneğinden Burak Horozoğlu Bey’e bizimle iletişime girerek böyle güzle bir projeye dahil ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Gölcük Engelliler Derneği olarak Marmara Bölgesi’nde yine bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gölcük Engelliler Derneği olarak engellilerimizi sosyal hayata kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

‘GÖLGEN Kocaeli’de bir ilktir’

Bat son olarak, “ Gölcük Engelliler Derneği olarak engellilerimizi hayata kazandırmak adına birçok projeye imza attık. Bu bağlamda bunlardan bir ilk olanını da derneğimiz bünyesinde GÖLGEN Spor kulübü kurarak görme engelliler futsal takımımız 10 gün önce Aksaray’da ilk ikiye girerek birinci lige yükselme başarısını göstermiştir. Bu da Kocaeli’de bir ilktir. Atletizmde 2 engelli sporcumuzdan bir tanesi Marmara ikinciliği, bir tanesi Türkiye şampiyonluğu kazanmıştır. Gölcük Engelliler Derneği ilkleri yaşatmaya devam edecektir. Bizi izlemeyi bırakmayın” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 5 =