YRP’den Emekliler Derneğine ziyaret

Yeniden Refah Partisin Gölcük İlçe Başkan vekili Yasin Alp ve yönetiminden Emekliler Derneği Başkanı Ali Osman Kılıç ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptılar.  

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Yasin Alp ve yönetimi tarafından Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube Başkanlığına tekrar seçilen Ali Osman Kılıç’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Ali Osman Kılıç, “İlk hayırlı olsun ziyaretimize gelen Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum bu güzel ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bunun üstüne Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilat başkanı Başkanvekili Yasin Alp; Emeklinin emekçinin ve emeğin hakkını veren ilk ve tek iktidarın Milli Görüşün ve Refah partisinin olduğunu ve bundan sonrada bunu bir tek Yeniden Refah Partisi başaracağını ifade etti.

Karşılıklı hoş sohbet istişare ile geçen ziyaret, Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilat başkan vekili Yasin Alp’in Necmettin Erbakan’ın “Davamız” kitabının takdimi ile son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 + = 86