Kız Meslek Lisesinde Kariyer Günleri

Kız Meslek Lisesinde kariyer günlerinde Kocaeli’nin tanınmış gazetecileri Kadriye Karademir ve Hakan Süer’i ağırladılar.

Gölcük Kız Meslek Lisesi konferans salonunda yapılan kariyer günleri programına Okul Müdürü Aynur Kanat Kadiroğlu, Kocaeli TV Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Karademir, A Haber Bölge Sorumlusu Hakan Süer, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Gölcük Kız Meslek Lisesi Basın Yayın bölümünde okuyan öğrencilere Kariyer Günlerinde meslekleriyle ilgili öğrenecekleri konular için okula konuk edilen Kocaeli’nin tanınmış gazetecilerini okulun konferans salonunda ağırlanırken konuklar Kocaeli’nin tanınmış gazetecileri olan Kocaeli TV Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Karademir ve Kocaeli A Haber Bölge Sorumlusu Hakan Süer’i konuk ettiler.

Programda ilk sözü Kocaeli TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Karademir’in kısa videolarının izlenmesinin ardından yaptığı kariyer günlerini anlattı, ardından ise A Haber Kocaeli Bölge Sorumlusu Hakan Süer’in videosunun ardından kariyer günlerini öğrencilerle paylaştı. Daha sonra öğrencilerin katılımcılara sorular söyleyerek sonlandırdılar. HABER: Nazlı ER

????????????

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 86 =