YOK ARTIK BU KADARI DA PES!

 

 

 

 Gölcük Merkezi’nde insanların su içtiği çeşmenin hemen yanına duyarsız biri ya da birileri tarafından bırakılan atıklar vatandaşların ve çevre esnafın tepkisini çekti.

 

 

 

Gölcük’te akıl almaz olaylar yaşanıyor. Bazı duyarsız vatandaşlar öyle şeyler yapıyor ki insana, “Yok artık bu kadarı da olmaz dedirtiyor”. Böyle bir olay da sabah saatlerinde Gölcük Merkez’de yaşandı. Kim olduğu belli olmayan biri ya da birileri, sokağın ortasına, hem de vatandaşların su içtiği çeşmenin yanına, öyle atıklar bırakmış ki, görenler hayrete düştü. Ofis malzemesi olduğu gözlenen bu atıklar nedeniyle vatandaşlar su içmekte zorlanırken, o malzemeler saatlerce orada durdu.

 

ALO TEMİZLİK HATTINI ARAMALIYDI

Oysaki zamanında Gölcük Belediyesi’nin kurduğu  Alo Temizlik hattı olan 411 00 10 numaralı telefonu arasa ve yetkilileri uyarsa, ne böyle bir pislik Gölcük’ün orta yerinde durmuş olacak, ne de vatandaşlara o eziyet edilmiş olacak. Duyarsız vatandaşların yaptıkları çevre esnafının da tepkisini çekerken, bu tarz şeyleri kim yapıyorsa cezai işlem uygulanması istendi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 62 =