Yılmaz; Kamu Sen Temsilciliğini Ziyaret Etti

Türk Yerel Hizmet Sen Bursa Şube Başkanı Yılmaz Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Çeker; Ziyaret İçin Başkan Yılmaz ve Heyetine Teşekkür Etti.

Türk Yerel Hizmet Sen Bursa Şube Başkanı Muhammet Yılmaz, Şube Başkan Yardımcısı ve Türk Yerel Hizmet Sen Kocaeli İl Temsilcisi Özcan Karabulut ile birlikte Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker’i İl Temsilciliği binasında ziyaret etti. Çalışama hayatı ve ülke sorunları ve örgütlenmenin önündeki engellerin ve kamu çalışanlarını yakın gelecekte bekleyen tehlikelerin konuşuldu. Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten İl Temsilcisi Çeker, Ziyaret için Başkan Yılmaz ve heyetine teşekkür etti.

 

Sarı Sendikaya olan üyeliklerini gözden geçirmelerinde fayda

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Kocaeli İl Temsilcisi Çeker; 2019 yılı kamu çalışanları için önem arz eden bir yıldır. Ağustos ayında kamu çalışanlarının2020 ve 2021 yılında alacakları ekonomik ve sosyal haklarının pazarlığı yapılacaktır. İşverenle Yetkili Sendika arasında yapılacak bu pazarlıkta mağdur olmak istemiyorlar ise yetkili sendikaya (Sarı Sendikaya) olan üyeliklerini gözden geçirmelerinde fayda var.

 

 Kamu Çalışanlarını Ekonomik Sosyal Haklarımızın Mücadelesini Birlikte Vermeye Davet Ediyoruz.

Geçmişe baktığımızda ülkemizde gerçekleşecek enflasyonu ön göremeyen, işverenin önerdiği zamdan daha düşük zamma imza atan bir sendikadan Kamu Çalışanına fayda gelmeyeceğini görüldü ve test edildi. Kamu çalışanları ekonomik sıkıntılardan kurtulmak ve insanca yaşayacak bir ücret almak, iş yerlerinde mobing’e maruz kalmadan huzur içinde çalışmak istiyorlar iste Türkiye Kamu Sen Üye Sendikalarımıza üye olmaya ve ekonomik sosyal haklarımızın mücadelesini birlikte vermeye davet ediyoruz

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 8 = 13