YILIN MUHTARI SEÇİLDİ

Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk’e büyük onur

 

Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk, Kırmızı Kocaeli Gazetesinin her yıl düzenlediği Doruktakiler Yarışmasında Yılın Muhtarı ödülünü elde ederek, Gölcük’e önemli bir gurur daha yaşattı.

Doruktakiler Yarışması

İlçemizde gerçekleştirdiği kyardım kampanyaları ve çalışmalarıyla Gölcük’te7’den 70’e herkesin takdirini toplayan Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk,  Kırmızı Kocaeli Gazetesinin düzenlediği Doruktakiler yarışmasında yapılan oylama sonucunda Yılın Muhtarı olma gururunu yaşadı.

Şentürk, ‘Çok mutluyum’

Gazetemize yaşadığı mutluluğu dile getiren Muhtar Şentürk, ‘Değirmendere Topçular Mahallesi’nde Muhtarlık görevime başladığım günden bugüne çalışmalarımla gönüllere girdiğimi görmek beni çok mutlu ediyor. Gerek Mahallemde olsun gerekse nerede bir yardıma muhtaç biri varsa yanlarında olmak benim için çok önemli. Çalışmalarımla Mahalle Sakinlerimin yüzünü güldürmek, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak benim en önemli düsturum, hayat ilkem. Doruktakiler adlı yarışmada oylamayla Kocaeli’de Yılın Muhtarı olmak bana nasip oldu.  Beni Yılın Muhtarı olmaya layık gören tüm dostlarıma ve Mahalle sakinlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bizde çalışma hırsı asla bitmez, bundan sonrada devam edecek’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 4 =