UZMANLARIN SORUNLARI İÇİN BAHÇELİ VE 11 MİLLETVEKİLİ İLE GÖRÜŞTÜLER

 

 

 

 

 

Emekli  Uzman Çavuşlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara’ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclis’nde, Uzman Erbaş Kanunu ve Emekli Uzman Erbaşların sorunları hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve 11 milletvekili ile görüşmeler gerçekleştirdiler. Başkan Selim Kargı görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirdi.

 

 

 

 

İlçemizde faaliyetlerine başladığı günden yoğun bir çalışma içerisinde olan ve kısa sürede faaliyetleri ilk büyük yol kateden  Emekli  Uzman Çavuşlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu, Ankara’ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclis’nde, Uzman Erbaş Kanunu ve Emekli Uzman Erbaşların sorunları hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Milli Savunma Komisyonu üyesi milletvekilleri ve Kocaeli Millervekilleri ile bir bir görüşen  EMUZDER Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ile telefonla görüşerek faaliyetleri hakkında bir açıklama yaptı.

11 MİLLETVEKİLİ İLE SERİ GÖRÜŞMELER YAPTILAR

Kargı açıklamasında şunları söyledi: Uzman ve emekli Uzmanların sorun ve sıkıntılarıyla ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli  ve milletvekilleri, Nihat Öztürk, Ruhi Ersoy, Sami Çakır, Cemil Yaman, Orhan Kırcalı, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Hasan Basri Kurt, Fuat Köktaş, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün  ile görüştük. Görüşmeler çok olumlu geçti. Uzman ve emekli uzmanlarımızın sorunlarını Sayın Bahçeli ve vekillerimize aktardı. Uzman çavuş ve emeklililer ilgili hayata geçecek yeni yasa çalışması üzerine konuştuk.  Onlarda konuyu gündeme alıp gerekli girişimleri yerine getireceklerini dile getirdiler. Biz dernek olarak elimizden ne geliyorsa, yapmaya çalışacağız. Gelişmeler gayet olumlu” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

                                                           

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 6