“ Yıkım Ekibi Taraftar Gurubu”

Gölcük Çiftlik Mahallesi Gençleri

Çiftlikspor ile bütünleşiyor

Gölcük Çiftlik Spor Kulübü Başkanı, Yönetimi , Çiftlik Mahallesi Gençleri ve sevenlerinin destekleriyle kurulan “ Yıkım Ekibi Taraftar Gurubu” 2. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen takımımızın başarısında önemli rol oynamaya ilk maçımızda başlamış ve bunu ispatlamıştır.

GENÇLERDEN FUTBOLCULARA MOTİVASYON

Çiftlikspor Genel Kaptanı Serkan Ece yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi Ece “Yıkım Ekibi Taraftar Grubumuz takımımızı desteklemek için 90 dakika boyunca yerinde durmuyor ve sürekli tezahürat performanslarıyla takıma harika moral ve motivasyon sağlıyor. Yıkım Ekibi Taraftar grubumuzu Çiftlik Mahallesi gençleri ve değerli Çiftlikspor yönetimi ile birlikte idare ediyor, hep birlikte futbolcuları ve taraftarı coşturuyor” dedi.

BAŞKANDAN GEÇLERE TEŞEKKÜR

Gölcük Çiftlikspor Kulübü Başkanı İskender Aksoy “Gölcük Çiftlik Spor  A Takımımız  Tarihindeki ilk karşılaşmasında ligin güçlü ekibi Karamürsel Akçat Spor’u Karamürsel Stadında 4-0 mağlup etti. Gölcük Çiftlik Spor’un başarısında Yıkım Ekibi Taraftar Grubu’muzun çok önemli payı olduğunu kabul ediyor ve  yönetim olarak Çiftlik Mahallesi Gençlerine ve Taraftar Grubumuza  teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1