Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği 2020 Kurban bağış fiyatlarını açıkladı

Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği Afrika’nın dört bir yanına kurban bağışlarını ulaştırmaya devam ediyor. Mağdur, mazlum coğrafyalarda ihtiyaç sahiplerine ulaşan Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği 2020 kurban bağış organizasyonu için hazırlıklarını tamamladı. Başta ülkemiz olmak üzere İslâmî usûllere uygun ve veteriner kontrolünde Afrika ülkelerinde kurban kesimlerini gerçekleştiren dernek, bağışçılarına kurbanlık kesiminden dağıtımına kadar olan bütün süreci videolar halinde paylaşıyor.

Yapılan bağışlarla kesilen vacip kurbanlar 2020 yılında, 4 ülkede bulunan yetimhane, okul, medrese, huzur evleri ve köylerdeki mazlum ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bağış yapılan her kurban bağışı ise İslâmî usûllere uygun olarak veteriner kontrolünde kesiliyor ve Yetimi Yoksulu Gözetenler Derneği tarafından fotoğraf ve videolar aracılığı ile bağışçıları ile paylaşılıyor.

KURBAN BAĞIŞI HİSSE BEDELİ

2020 yılı için Kurban bağışı büyükbaş hisse fiyatı ise 600 TL olarak belirlendi. Kurbanlarınız büyükbaş 7 hisseli İslami usullere uygun olarak Afrika ülkeleri Çad, Uganda, Kamerun ve Zimbabwe’de  kesiliyor ve bu ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Kurban bağışı nasıl yapılıyor?

Dernek; yardımseverlerin bağışları derneğe ulaştıktan sonra yardımseverleri arayarak vekâlet alıyor. Kurbanlar, İslâmî usûllere uygun olarak kesiliyor ve sonrasında resim ve videosu bağışçılar ile paylaşılıyor. Vatandaşlarımız hem kurban vekaletlerini vermek hem de yurt içi ve yurt dışında her alanda yürüttüğümüz yardım  seferberliğine destek  olmak için 0 551 948 50 08 numaralı çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilirler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − 54 =