Yeniköy Taşıyıcılar Kooperatifinden Başkan Hüseyin Uzun oldu

S.S. 44 No’lu Yeniköy Kamyon Damperli Kamyon ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 41’inci genel kurulunda tek aday olan Hüseyin Uzun başkan seçildi.

1992 yılında S.S. 44 No’lu Yeniköy Kamyon Damperli Kamyon ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 41’inci genel kurulu bugün Başiskele Sepetlipınar Mahallesi Eminoğlu Sokak üzerinde bulunan kooperatif binasında gerçekleştirildi. Bir önceki yönetimde 2’nci başkanlık görevini yürüten ve kongrede tek aday olan Hüseyin Uzun üyelerin tam desteğini alarak kooperatifin yeni başkanı oldu.

HİZMET ETMEYE VARIZ”

Kooperatifin yeni Başkanı seçilen Hüseyin Uzun konuşmasında, “Genel kurulumuz ve yeni yönetimimiz memleketimize, milletimize bütün üyelerimize hayırlı olsun. Bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. Kardeşçe, arkadaşça, elimizden geldiği kadar hizmet etmeye varız. Geçmişte buraya hizmet eden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz.

 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Üyelerimizin oyalarına daha iyisini yapmak için taliniz. Yeni yönetimimizle bu köklü kooperatifteki kardeşliğimizi ve faydalı çalışmalarımızı herkese göstereceğiz. Bu büyük kooperatifin 1991 yılında kurularak günümüze kadar hangi mücadeleler verilerek getirildiğini biliyoruz. Yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır” dedi.

 

HÜSEYİN UZUN’UN YÖNETİMİ

ASİL:

Hüseyin UZUN

Hüseyin TURAN

Abdülbahri ÇİÇEKERER

Hüseyin KAMIŞ

Emin SÜLEYMANOĞLU

YEDEK:

Şahin AĞKURT

Fatih YILMAZ

Selahattin KAMIŞ

Ferhan ÇETİNTÜRK

Ahmet AKYÜZ

DENETİM KURULU ASİL:

Kamil ÖZBAY

İsmail ÖZKAN

Samet ÇAKIR

DENETİM KURULU YEDEK:

Nuri KARABEKTAŞ

Orhan MUSAOĞLU

Ahmet TURAN

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 5