Yeni Sanayi Sitesinde Cami İnşaatı Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve dükkan sahiplerinin yeni dükkanlarına taşındığı Yeni Sanayi sitesi içerisinde bulunacak olan Camii inşaatı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Camii inşaatı çalışmalarını, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Genel Koordinatör Nihat Abiş yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Camii inşaatında incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş açıklamasında;  “Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımını tamamladığımız sanayi dükkanlarına sanayi esnafımız taşınarak çalışmalara başladı. Aynı zamanda hem sanayi esnafımızın, hem sanayide iş görmeye gelen vatandaşımızın hem de Ford ve diğer fabrikalarda çalışan kardeşlerimizin ibadetini yapabileceği Camii inşaatı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Üç buçuk dönüm alan içerisinde yapılacak olan cami inşaatımız en kısa sürede bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun, ibadetleri kabul olur inşallah” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 + = 24