Yeni sağlık Kompleksinde çalışmalarda sona gelindi

Sağlık Bakanlığı tarafından ilçemizde Donanma Caddesi üzerinde bulunan Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri’nin yer aldığı alan üzerine inşa edilen Yeni Sağlık Kompleksi’nin çalışmalarında sona gelindi. Yeni Sağlık Kompleksinin bir ay içinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Gölcük’te sağlık alanında hayata geçirilen yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan bir tanesi de Donanma Caddesi Üzerinde hayata geçirilen Yeni Sağlık Kompleksi. Bina inşaatının bittiği Yeni Sağlık Kompleksi’nde iç dekorasyon ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yeni Sağlık Kompleksi’nin en kısa zamanda hizmete girebilmesi için ekipler yoğun bir mesai harcıyor.

Gölcük’e ve Gölcüklülere yakışır bir Sağlık Kompleksi  oldu

Donanma Caddesi üzerinde bulunan  Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanseri’nin yer aldığı alan üzerinde inşa edilen Yeni Sağlık Kompleksi Gölcük’e ve Gölcüklülere yakışır bir yer oldu. çalışmaların tüm hızıyla devam etti Sağlık Kompleksinin bir ay içinde tamamlanıp hizmet vermeye başlaması bekleniyor. 4 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Yeni Sağlık Kompleksinde Zemin katında kendi otoparkı bulunuyor. İçinde Verem Savaş Dispanseri, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 10 Aile Hekimi’nin görev yapacağı birimler, röntgen, laboratuar, KETEM, 112 Acil İstasyonu, eğitim salonları, gebe eğitim sınıfları ve geniş bir yemekhanesi olacak. Ayrıca ihtiyaç duyulduğu taktirde hastaneye ait birimlerin hizmet verebileceği bölüm ayrılacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 63