“Yeni ölüm listeleri oluşmasın”

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele günü nedeniyle Gölcük çarşı merkezinde Gölcük İYİ Parti Kadın Kolları tarafından basın açıklaması yapıldı.

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele günü nedeniyle Gölcük çarşı merkezinde Gölcük İYİ Parti Kadın Kolları tarafından basın açıklaması yapıldı, basın açıklamasına İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Av Ece Ergüder ve yönetimi Gençlik Kolları ile birlikte katıldılar.

YENİ ÖLÜM LİSTELERİ OLMASIN

İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ece Ergüder yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi. Ergüder “2020 yılı içerisinde kayıtlara geçen katledilen kadın sayısı ilk 10 ayda 397 dır. Bunların 151 tanesi faili meçhul cinayetlerdir. Memlekette kadınlarımızın artık bırakın çalışma, miras, eşitlik hakkını, sadece Yaşamak istiyorlar. Kadınlarımızın yaşam hakkı dahi bulunmamaktadır. Bu kadınlarımızın bir çoğunun katili dahi bulunmuyor, bu kadınlarımızın bir çoğu sadece boşanmak istedikleri için eşleri tarafından öldürülüyorlar, ayrılmak isteyen bir erkeğin eşi tarafından öldürülmesine rastlamak imkânsiz. Bugün 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü. Mücadelemiz YENİ ölüm listelerinin oluşmaması içindir Mücadelemiz kadınlarımızın mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilene kadar devam edecektir” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 7 =