‘HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

‘HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke ve yerel gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, ‘Ülkemiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi.

‘Çocuklarımızı vatansever olarak yetiştirelim’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Halkımız ülkesine sahip çıkmalı, çocuklarımızı vatansever olarak yetiştirelim. Türkiye çok büyük bir devlettir. Ülkemizin içeride ve dışarıda odak noktalarını ve düşmanlarını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden halkımız çok uyanık olmalı’ diye konuştu.

‘Aşı propagandası yapanlara halkımız kulak asmasın’

Pandemi sürecinde vatandaşlara dikkatli olmaları gerektiğini belirten Başkan Çakır, ‘Coronavirüsü sürecinde halkımız daha temkinli daha dikkatli toplu alanlarda oturmamalı illa ki oturulacaksa maske mesafe dezenfektan kullanalım. Coronavirüsü devamlı mutasyon geçiriyor. Halkımız mutlaka aşılarını olsun. Şu anda tek ilacımız aşı. İnternet üzerinden aşı propagandaları yapılıyor. Halkımız bunlara kulak asmasın. 2 yıldır sağlıkçılarımız gece gündüz çalışıyor. Sağlıkçılarımızı korumak için kendimizi korumak aşımızı olmazsak aile büyüklerimizi sık sık ziyaret etmeyelim çünkü bu süreç çok tehlikeli’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 87 = 97