YENİ GENEL BAŞKANA HEM TAZİYE, HEM DE BAŞARI DİLEĞİ ZİYARETİ

Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Sevim ve başkan yardımcısı Ahmet Aydın, efsane başkan Abdullah Karacan’ın vahim bir saldırı sonrasında hayatını kaybeden Abdullah Karacan’ın yerine Genel Başkan seçilen Alaattin Sarı’ya hem taziye, hem de başarı ziyaretinde bulundular.  

İlçemizin en aktif kültür derneği olan Gölcük Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yaptığı faaliyetlerle her zaman takdir toplamıştır.

KAFKAS KÖKENLİ HEMŞEHRİLERİ

Dernek faaliyetlerinin yanı sıra ilçemizde ve il genelinde de ismini duyuran Başkan Murat Sevim, Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın yönetim adına son olarak, vahim bir saldırı sonrasında hayatını kaybeden efsane Başkan Abdullah Karacan’ın yerine göreve seçilen Kafkas kökenli hemşehrileri Lastik İş Genel Başkanı olan Alaattin Sarı’ya bir ziyarette bulundular.

HER ZAMAN BİRLİKTE VE DESTEKÇİNİZİM

Sevim ve Aydın ziyarette vahim saldırı sonrasında vefat eden Karacan için Sarı’ya başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca da genel başkanlık görevinde de hayırlı uğurlu olmasını, başarılarla dolu bir süreç geçirmelerini dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarı ise, Sevim ve dernek yöneticilerine başarılarının devamını dilerken, derneği yakından taklip ettiğini, kültürel ve sanatsal çok önemli projelere imza attıklarını her zaman birlikte ve destekçileri olacaklarını söyledi. Yapılan sıcak sohbet sonrasında ziyaret son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

53 − 51 =