YENİ EYT DERNEĞİ KURACAK!

Eski EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Başkanı Naim Avcı EYT’liler için yeni bir dernek kurmaya çok yakın.

Eski EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Başkanı Naim Avcı ve beraberinde bulunan Kadir Arikoğlu ve Naima Gözükan ile beraber EYT’liler için yeni bir dernek açmak üzere olduklarını açıkladı.

7 BÖLGEDEN ÇOK CİDDİ KATILIM

Naim Avcı yeni bir dernek kurma yolunda olduklarını şu sözlerle anlattı, “Sosyal medyada örgütlenerek yeni bir dernek kurma yolundayız. Bu oluşumda 7 bölgeden çok ciddi katılım var. Yönetim kademesi çok kalite ekip. Dernek tüzük çakışmaları devam ediyor ve çok yakın tarihte başvuracağız. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve ABO (Aylık Bağlanma Oranları) düşmesi sonucu mağdur kesimin de hakkını savunacağız. Bu oluşuma destek veren ben Naim Avcı, Kadir Arikoğlu ve Naime Gözükan bu davaya çok ciddi destek veriyoruz.”

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Açıklamalarına devam eden Avcı, “Dernekle yolları ayırdık, aynı görüş fakat ayrı yolla hedefe koşuyoruz. Bizim en önem verdiğimiz siyasetten uzak durmak, sevgi dilini kulanmak ve tehdit dilinden uzak durmak. Bizim en büyük hedefimiz bizimle gelen bizimle olan kardeşlerimiz bu hassasiyete dikkat edecek. Bizim herkese kapımız açık. Tüm enerjimizle çözüm odaklı çaĺisacağız.” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 + = 32