Yeni Aile Birliğin’den Kaymakam ve Milli Eğitime ziyaret

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Okul Aile Birliği Başkanımız Meryem Gönül, Üyeler Melek Cinaklı, Hülya Demirbilek, Muharrem Aydın ve Okul Müdürü Hüseyin Gürlap  ile Müdür Yardımcısı Resul Şahin hazır bulundu.

Okul hakkında bilgi verdi

Samimi bir atmosferde geçen nezaket ziyaretinde Okul Aile Birliğinin Başkan ve üyeleri Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na okulun faaliyetleri hakkında bilgi aktardılar. Okul Müdürü Hüseyin Gürlap okulda uygulanan yerel projeleri ve bu yıl başvuru yapacakları Erasmus projeleri hakkında bilgi verdi. Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ilçemize hizmet veren bir marka okul getirme için uğraş verdiklerini bu konuda ilçemizde yapılacak sosyal projelere her türlü teknik desteği verebileceklerini belirtti.

Kaymakam Karabulut eğitime ve eğitim kurumlarının önemine vurgu yaptığı konuşmasında; “Okul Aile Birlikleri son derece önemli fonksiyona sahip olmakla birlikte okullarda birçok başarılı çalışmaya imza atabilecek konumdadır.” dedi. Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu başarılar diledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 22 = 27