Yazar Ömer Burak Çınar Gölcüklü Öğrencilerle Buluştu

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, “Gölcük’te Öğrenciysen” projesi kapsamında, KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda Yazar Ömer Burak Çınar’ın katıldığı okur– yazar buluşması düzenlendi.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen “Gölcük’te Öğrenciysen” projesi kapsamında, KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda Yazar Ömer Burak Çınar’ın katıldığı okur– yazar buluşması düzenlendi. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ BİLGİLER AKTARDI

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle soru–cevap şeklinde sohbet eden ve önemli bilgiler aktaran Ömer Burak Çınar, “Hepimizin hayatında, küçüklüğünde veya küçüklüğünden bu zamana kadar geçen zaman içerisinde korktuğu durumlar olmuştur. Kimimiz karanlıktan, kimimiz ise hayali yaratıklardan korkmuşuzdur. Ben sizin yaşlarınızdayken karanlıktan korkardım. Her ne kadar bazı şeylerden korkuyorsak da bu korkularımızın üstüne gitmeliyiz. Üstüne gidersek bunları yenebiliriz” dedi. Yazar Çınar konuşmasının sonunda öğrencilere, Gölcük Belediyesi tarafından ücretsiz verilen “Kankitoşların Esrarengiz Maceraları” isimli kitabını imzalayarak hediye etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − = 70