YASİN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

İlçemizde 2015 yılında kurulan Kocaeli Kütahyalılar Derneği 3. Olağan Kongresini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi. 1.yıldır başkanlık görevini sürdüren Yasin Aslan kongrede tekrar seçilerek güven tazeledi.

KÜTAHYA GÖZLEMESİ DAĞITILDI

İlçemizde 2015 yılında kurulan Kocaeli Kütahyalılar Derneği 3. Olağan Kongresini geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi. Yeni yönetim seçilirken, 1.5 yıldır başkanlık görevini sürdüren Yasin Aslan’da güven tazeledi. Gölcük Dernekler Platformu dönem başkanlığı yapan Çetin Kocatürk ve ilçemizdeki kurulu derneklerin başkanları da Kütahyalıları yalnız bırakmadı. Kongreye katılım sağlayan misafirlere ve üyelere özel olarak bayanların açtığı Kütahya gözlemesi dağıtıldı ve çok beğenildi.

DERNEKLER PLATFORMU DÖNEM BAŞKANI OLDU

Tekrar başkanlığa seçilen Yasin Aslan yaptığı konuşmada, “Gölcük’te güzel bir birliktelik var. Bugün yaptığımız 3.Olağan Kongremizde bizleri yalnız< bırakmayan tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni dönemde Gölcük Dernekler Platformu’nun dönem başkanı olarakta seçildim. Bu görevi de layı ki ile yerine getireceğimi belirtmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞÖYLE

Başkan : Yasin ASLAN, 2.Başkan: Süleyman BOZKUŞ, Genel sekreter : Veysel TURAN, Üye :Ali KARAGÖZ, Üye:Hayrettin ESER

Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 27 = 33