YARIN RAKİP 1461 TRABZON

3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor yarın sahasında 1461 Trabzon ile karşı karşıya geliyor. Kırmızı şimşekler bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Ligde bu sezon genç bir kadro ile mücadele eden ve inişli çıkışlı bir performans gösteren 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta sonu Muğla’dan bir puanla dönmeyi başarmıştı. Temsilcimiz Gölcükspor, hafta içi mesaisinde yarın sahasında 1461 Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bir an önce üst sıralara tırmanmak isteyen kırmızı siyahlı ekibimiz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın planlarını yapıyor.

RAKİP TAKIM 10.SIRADA

Rakip takım 1461 Trabzon oldukça yakından tanıdığımız bir takım. Bu sezon onlarda çok başarılı bir performans göstermezken, şuan 10.sırada yer alıyor ve üst sıralara tırmanmayı hedefliyorlar. Temsilcimiz ile puan tablosunda arasında 3 puan bulunurken iki takımda 3 puan için sahaya çıkacak. Gölcükspor Teknik Direktörü Kayhan Çubuklu takımın bir birine alıştığını, gol sorununu da çözmek için çok çalıştıklarını, 1461 Trabzon maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.  İhsaniye İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Çarşamba günü saat 15.00’da başlayacak. Mücadelede Safa Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz’ın yardımcıları ise Adnan Akbulut ve Umut İncili olacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 7 =