KO-MEK SEVGİ İLMEKLERİ ATMAYA DEVAM EDİYOR

KO-MEK kursiyerleri  çocukların sıraları için minderler dikti, SHÇEK’teki minikler için atkı, bere ve yelekler ördü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarının en değerli sosyal projeleri arasında yer alan KO-MEK Vefası, kendisine duyulan her ihtiyaç anında sevgiyle cevap vermeye devam ediyor. Kursiyerler bu defa da Kartepe Osman Gazi İlköğretim Okulu 1.C sınıfı öğrencilerine yardım elini uzattı. Kursiyerler kendisine gelen talep doğrultusunda sınıfın sıra ve sırt minderleri ile öğretmen masasının örtüsünü dikti.

SIRT VE SIRA MİNDERİ DİKİLDİ

KO-MEK Acısu Kurs Merkezi’nin kursiyerleri yakınlarında bulunan Osman Gazi İlköğretim Okulu 1.C sınıfının sıra ve sırt minderlerinin olmadığını öğrendi. Hemen biraraya gelen kursiyerler kısa süre içinde 35 adet sıra ve sırt minderi dikti. Dikilen sıra ve sırt minderleri ile öğretmen masası örtüsü, bizzat kursiyerler tarafından sınıfa götürülerek yerleştirildi. Çocukların bu durum karşısındaki mutluluğu ise görülmeye değerdi.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU OLDU

Okul Müdürü Vural Akpınar ve 1. C Sınıf Öğretmeni Nurgül Karakurt, KO-MEK kursiyerleri tarafından dikilen minderler için teşekkür etti. KO-MEK’in hayatın her alanına girdiğini söyleyen Okul Müdürü Vural Akpınar, “KO-MEK yaptığı bu son derece anlamlı hareketle hayatımızın yanı sıra sınıflarımıza da girdi. Çocuklarımız çok mutlu oldu. Çocuk kalbine yönelik her davranış yıllar boyu hatırlanır. Eminim 1. C sınıfındaki çocuklarımız da bu güzel davranışı hayatları boyu hatırlayacak” şeklinde konuştu.

SEVGİ İLMEKLERİ

KO-MEK Vefası, Osman Gazi İlköğretim Okulunun yanı sıra geçtiğimiz hafta içinde SHÇEK’e vefasını taşıdı. Mevlana, Tepeköy ve Yenişehir Kurs Merkezi kursiyerleri, SHÇEK’e bağlı Yahya Kaptan Kassel Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar için atkı ve bere ördü. Soğuk kış günlerinde çocuklar için sevgi ilmekleri atılarak örülen 84 adet atkı ve bere, yetkililere teslim edildi. Bunun yanı sıra yine aynı yuvada kalan 7 bebeğe de yelek örüldü.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 3 = 5