YAMAN: “TÜRKİYE BU SÜRECİ  DE ATLATACAKTIR”

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileriyle birlikte gazetemize gelerek gündem üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Yaman konuşmasında, “Milletimizin desteği, devletimizin gücü, liderimizin zamanında müdahaleleri ile bu süreci de atlatacağımıza olan inancım tamdır. Biz 15 Temmuz’da da olduğu gibi zor günde bir olmayı başaran bir milletiz. Bu yönümüzle de bu ekonomik saldırıların da üstesinden geleceğiz” dedi.

 

 

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Başkanı İdris Alp ve parti yöneticileriyle birlikte gazetemize gelerek gündem üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Yaman önemli açıklamalar yaparken, dolar kuruyla ilgili yaşananlarla alakalı da mesajlar verdi.

“ZOR GÜNDE BİR OLMAYI BAŞARAN BİR MİLLETİZ”

Türkiye’nin eski Türkiye olmadığına dikkat çeken Yaman, yaşananların geçmişte yaşadığımız krizlerle de bir ilgisi olmadığını dile getirdi ve şunları söyledi: “Bugün ABD tarafından ülkemiz açık bir ekonomik saldırı altındadır. Bu saldırı sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklar aldığı önlemlerle üstesinden gelmeye başardığı görülüyor. Türkiye etkin, ekonomik olarakta güçlü bir ülkedir, bununda aslında bütün Dünya farkında. Milletimizin desteği, devletimizin gücü, liderimizin zamanında müdahaleleri ile bu süreci de atlatacağımıza olan inancım tamdır. Biz 15 Temmuz’da da olduğu gibi zor günde bir olmayı başaran bir milletiz. Bu yönümüzle de bu ekonomik saldırıların da üstesinden geleceğiz” dedi.

“KONGREYE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE KATILACAĞIZ”

Alp ise yaptığı konuşmada, “Sayın vekilimiz Gölcük’e gelip, halkımızı ve esnaflarımızı ziyaret etmek istedi. Biz sadece seçim zamanları değil, her zaman milleti ile bir olan, birlikte yol yürüyen bir partiyiz. Bunun içindir ki, 17 yıl 13 seçimdir kazanıyoruz. Bu birlikteliğimiz uzun yıllarca da devam edecek” dedi. Alp ayrıca, 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak  6. Olağan Büyük Kongre’ye en güçlü şekilde katılacaklarını bu kongrenin Dünya’ya karşı da önemli bir mesaj niteliği taşıdığının altını çizdi. Karşılıklı sohbet ile ziyaret son buldu.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1