YALI EVLERİNDE “EVET” DEDİLER

 

Gölcük Belediyesi’nin Türkiye geneline hitap edecek vizyon projesi Tarihi Yalı Evleri Mahallesi düğün yapan çiftlerin ilgisini çekiyor. Gelin Öznur Davulcu ve Damat Mustafa Öncü, hayatlarındaki en mutlu günde Yalı Evlerine gelerek nikahlarını kıydırdılar ve hayatlarının en önemli “Evet”ini dediler.

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi’nin Türkiye geneline hitap edecek vizyon projesi Tarihi Yalı Evleri Mahallesi şimdiden vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Bilhassa düğün yapan çiftlerin fotoğraf çektirmek için uğrak yeri olan Yalı Evleri’nde geçtiğimiz gün bir de nikah kıyıldı. Gelin Öznur Davulcu ve Damat Mustafa Öncü, hayatlarındaki en mutlu günde Yalı Evlerine gelerek nikahlarını kıydırdılar ve hayatlarının en önemli “Evet”ini dediler. Yalı Evleri çalışanları da çift ile yakından ilgilenirken, tüm evlenen çiftlere kapılarının açık olduğunu söylediler.

BAŞKAN MEHMET ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Gelin Öznur Davulcu gazetemize yaptığı açıklamada, “Bu tarihi ve muhteşem atmosferde nikahımızı kıydırmak istedik. Sağ olsunlar bu isteğimizi kırmadılar ve bize izin verdiler. Çok mutlu olduk. Böyle bir tesisi kentimize kazandırdığı için Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederiz” dedi. Yalı Evleri Tesisleri’nin son hazırlıklar tamamlandıktan sonra hizmete açılması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 81 = 90