SELAMİ YAMAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Ak Parti Gölcük Belediye Başkanı aday adayı başvurusu yapan ve o günden bu yana ilçenin dört bir köşesinde ziyaretlerini sürdüren Selami Yaman son olarakta Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve muhtarları ziyaret ederek projelerini paylaştı.

Ak Parti Gölcük Belediye Başkanı aday adayı Selami Yaman son olarak Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve muhtarları ziyaret ederek projelerini anlattı.

BİRLİKTE FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ

Adayı adayı Selami Yaman yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımızın size verdiği değeri biliyorum. Sizlerin ülkemize,ilçemize katkıları çok büyük. Nasip olur da Gölcük Belediye Başkanı olursam sizlerle farklı projelerde buluşacağız. Görüyorum mevcut başkanımız sizlerle iyi diyalog kurmuş. Bundan çok memnunum. Ayda bir sizlerle bir araya gelmeye devam edeceğim. Hangi mahallede sorun varsa önce siz sonra biz müdahil olacağız. Umarım Gölcük için farkındalık oluşturacak bir birlikteliğimiz olacak. Öncelikle beni kabul edip,dinlediğiniz için hepinize teşekkür ederim.2019 mahalle muhtarlığı seçiminde hepinize başarılar dilerim” dedi. Aday adayı Selami Yaman’ın ardından söz alan Başkan Bilge Saral hayırlı olsun temennisinde bulunup,başarılar diledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 + = 95