YALI EVLERİ RAMAZAN’DA DA YOĞUN İLGİ ÇEKİYOR

Gölcük Belediyesi’nin son dönemdeki en prestijli projelerinden olan ve içinde bulunan restoranla hizmet veren Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayında da hazırlanan özel menülerle vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evleri Ramazan ayında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Ramazan ayına özel birbirinden nefis ve özel yemeklerin yer aldığı menülerin sunulduğu iftar saatlerinde, tarih kokan siluet altında orucunu açan vatandaşlarımız, güzel bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

YALI EVLERİ PROJESİNDE NELER VAR?

Bilindiği üzere Gölcük Belediyesi, tescilli 12 yapı ve 1 caminin bulunduğu Değirmendere Yalı Mahallesini yeniden ayağa kaldırdı. Butik otel, restoran- kafeterya- kütüphane, seramik ve ahşap evi, hediyelik eşya satış yeri gibi fonksiyonlandırılan evler adeta tarihi yeniden canlandırdı. Yapılan projenin, günümüz şehir hayatında bunalan ve yorulan insanların nefes alabileceği, hoş vakit geçireceği bir yer olduğunu dile getiren vatandaşlarımız Gölcük Belediyesine teşekkür ederek tarihi dokuya Belediyenin verdiği ehemmiyetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 86 = 96