Vestel’den çocuklara hediye verildi

Gölcük Vestel Bayi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Gölcük Barbaros İlkokulu 1 sınıflar arasındaki resim yarışması sonuçlandı.

Gölcük Vestel Bayi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gölcük Barbaros İlkokulu 1 sınıflar arasında düzenlenen en güzel resim yarışmasına 40 öğrenci katıldı, yarışmada toplam 8 tane 1 olan öğrenci hediyelerini aldılar.

Resim Yarışma ödül törenine Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Vestel sahipleri AK Parti Karamürsel eski İlçe Başkanı Zekayi İren Recai İren Vestel Takım Lideri Bilal Taşkın, Barbaros İlkokulu öğretmenleri öğrenciler ve veliler katıldılar.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Gölcük Kaymakam Vekili Ahmet Narinoğlu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Vestel Bayilerinin böylesine anlamlı güzel bir etkinlik düzenlediği için kendilerine teşekkür ediyorum, öğrencilerimizin de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından en güzel Resim yarışmasında dereceye giren 1-A sınıfından Mihrimah Akdemir, 1-B sınıfından Zehra İrem, 1-C sınıfından Meva Aydın, 1-D sınıfından M. Ali Beşcan, 1-E sınıfından M. Efe Demir, 1-F sınıfından İrem Poyraz, 1-G sınıfından Öykü Kaçer ve 1-H sınıfından Hacer Nur Köktürk’ün hediyelerini protokol tarafından verildi. HABER: Soner GÜLEZER

..

????????????

..

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 4