Verilen sözler ne oldu

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık basın açıklamasını gazetemize gönderirken askeri ücret konusu olmak üzere bazı soruların da cevaplanmasını istedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı gazetemize gönderdiği basın açıklaması şu dile getirdi Aynacı “Öncelikle Sarıkamış şehitlerimizi şehadet yıldönümlerinde saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Covid19 sebebiyle kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı da Allah’tan rahmet diliyoruz.

Asgari ücreti merakla bekliyoruz.

Partimizin talebi 3.000 TL net asgari ücrettir. Türk yurdunda asgari ücret belirlenmesinde açlık sınırının bir ölçüt olarak ele alınması ise büyük bir utançtır. Simit çay hesabıyla, parmağımdaki yüzük tek servetimdir diyerek iktidara gelenler bugün saray sofralarında eğlenceler düzenlenmekte zevki sefa sürmektedir. Sürekli acı reçeteye, fedakarlığa davet edilen milletimiz ise hesap gününü yani sandığı büyük bir kararlılıkla beklemektedir.

Kıymetli basın mensupları :

Gölcük halkının sesi olmaya devam edeceğiz. 2018 yılında Gölcük’e metro geliyor denilmişti.

Ve görselin altında bizi takip edin yazısı dikkat çelmekte idi. Yıl 2021 oldu ve GÖLCÜK halkı hala takip ediyor. Gölcük-İzmit arasında 21 kilometrelik raylı hat yapılması ne aşamada?

Projesi ihale çıkarılmış ve KBB sayfasında yayınlanmıştı. Vatandaşlarımız hangi duraktan metroya bineceklerini merak etmektedir? Bu şehir artık lafta Kocaeli’nin en şanslı ilçesi olduğunu söylemek değil gerçekten yaşam kalitesini artıracak hizmetler beklemektedir.

Gölcük dev yatırımlar alıyor demekle gerçekler gizlenemeyecektir. İlimiz sınırları içerinde bulunan E-5 Karayolu KARTEP-İZMİT-DERİNCE-DİLOAVISI- GEBZE hattında şehir içi trafiği rahatlatmak adına yapılan battı –çıktıları, üst geçitleri vatandaşımız görmektedir.

Şehrimizin içinden gecen D-130 Karayolun ise şehrimize verdiği yoğunluğa hala bir çözüm bulunamamıştır.

Yeniköy sınırlarından başlayıp Yazlık Başöğretmen Caddesi ile devam edip Hisareyn Karaköprü kavşağında son bulan alternatif yol üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen neden hala Çiftlik Mahallesi Balabanlar Caddesi ile bağlantısı bitirilmemiştir?

Bu yol : Şirinköy kalıcı konutları da içine alarak ,Saraylı, örcün, Topçular  mahallerine ulaşımı rahatlatacağı ortada iken neden gündemden uzaklaştırılmıştır ?

Bu sorularımıza Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yetkililerden cevap beklemekteyiz” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 86 = 95